Bästa hotellen

De bästa inte, bara de bästa!

off
May 19, 2021 konferens , ,

Friends Arena i Solna

Swedish international horse show på Friends

Ett av de många evenemangen som tyvärr fick ställas in under 2020 på grund av corona pandemin var Swedish International horse show.

En av världens största tillställningar i hästvärlden med det bästa ridsporten har att erbjuda från hela världen. Världseliten inom 5 grenar i ridsport – hoppning, dressyr, fyrspannskörning, tölt och fälttävlan – är på plats för att ta chansen att vinna den ärofyllda tävlingen.

Utöver tävlingar kan besökare förvänta sig storslagna hästshower från några av de bästa svenska och internationella hästartisterna idag och även den stora mässan där besökare kan njuta av det senaste från de största tillverkarna inom sporten samt föreläsningar och Q&A:s.

Ett super populärt evenemang med 1000-tals besökare

Evenemanget drar till sig tusentals besökare varje år i november månad och samtliga hotell i Solna är bokade till bristningsgränsen.

Som tidigare nämnt fick det efterlängtade evenemanget tyvärr först förflyttas till februari 2021 för att sedan ställas in, till misströstan för samtliga entusiaster inom sporten.

Ovissheten kring om det kommer att gå att återuppta hösten 2021 är stor och många som hade biljetter till föregående års tävling har redan krävt pengarna tillbaka på köpet.

Men Swedish International horse show har nu gått ut med att de som har kvar sina biljetter ska hålla hårt i dessa då dem kommer att övergå till att gälla för nästa års show.

Organisatörerna för evenemanget har stort hopp om att kunna erbjuda en säker, lika fantastisk show som tidigare i november 2021. Årets show kommer äga rum 25-28 november och det erbjuds en mängd olika biljettalternativ för att anpassa sig till samtliga besökares vilja och behov.

Som tidigare kommer showen att hållas på Friends arena i Solna, norr om Stockholms innerstad med god tillgänglighet såväl kollektivt som bilväg från hela Stockholms län.

Med tanke på den stora mängd nationella och internationella evenemang som hålls på Hotell Friends Arena och närliggande handelscentrum finns många boendealternativ för resande som söker  konferenshotell Solna som lägenheter att hyra över tävlingsdagarna.

Så för den sorgsne hästentusiasten: Frukta icke, Sveriges största tillställning inom ridsport kommer tillbaka 2021!

För dig som redan har biljett, håll hårt i den. Boka din resa och ditt boende, sadla upp och gör dig redo för fyra dagar fylld av sprudlande glädje, gemenskap och det bästa som ridsport har att erbjuda.