Bästa hotellen

De bästa inte, bara de bästa!

off
June 7, 2017 konferens

Konferens i centrala Stockholm

Konferenser i Stockholm är populära, Sveriges huvudstad och finansiella centrum bäddar för att det finns gott om kunder som uppskattar bra möteslokaler.

Ibland är det viktigt att bara få lämna kontoret en stund och byta miljö. Ett av Stockholms mest rekommenderade hotell är utan tvekan Sheraton Hotell Stockholm som med sina över 40 år i branschen vet vad gäster och konferensdeltagare uppskattar.

Stockholms bästa utsikt

Möteslokalerna på Sheraton gör garanterat konferensen minnesvärd, högt upp sitter man med vy utöver Stockholm och Riddarfjärden vilket garanterar inspirerar dina mötesdeltagare.

Utöver vyn kan vi lova att konferenslokalerna du bokar på Sheraton håller hög klass och har allt ni kan behöva för att er konferens ska bli precis så där lyckad som ni vill att den ska bli.

Kombinera mötet med aktiviteter i Stockholm

Stockholm har som stad självfallet mycket att erbjuda och vad kan vara bättre än att planera en bra konferensupplevelse, vilket kan vara något så enkelt som en promenad i Gamla stan eller Slussen till en utmaning som secret rooms eller andra utmaningar som passar för företaget.