Bästa hotellen

De bästa inte, bara de bästa!

Stockholm

I Stockholm finns ett riktigt bra utbud när det kommer till bra hotell, och som utlovat så listar vi de tre bästa här varje tisdag – för vi älskar tisdagar!

Specialtips för nästa tisdag – och förhoppningsvis flera kommande tisdagar är:

Spoken word-klubben startades hösten 2008 av artisterna Lennart Bång och Lukas Duczko samt Sascha Abdelnabi på SpokenWord Entertainment.

Efter två mycket framgångsrika år på Underbara Bar i Stockholm med fullsatt lokal, högt publiktryck och en egen TV-serie på ZTV flyttade klubben hösten 2010 till Clarion Hotel på Södermalm och huserar numera i Upstairs Bar en tisdag i månaden hela hösten.

På Söder ligger Clarion Hotel Stockholm och solar sig på Söders kommande och föregågna glansdagar med minnen från framtidens ljuvliga stunder. Poesi blandas med konst, livfullhet med lekfullhet – och allt i sann Clarion-anda. Här trivs man! Clarion Hotel Stockholm har även en egen blogg, Check Out Clarion med spännande tips.

Mitt i stadens kärna och hjärta ligger Hotel nordic Light, kanske Stockholms främsta designhotell vid sidan av Clarion Hotel Sign?