Bästa hotellen

De bästa inte, bara de bästa!

off
September 27, 2011

Stockholm

I Stockholm finns ett riktigt bra utbud när det kommer till bra hotell, och som utlovat så listar vi de tre bästa här varje tisdag – för vi älskar tisdagar!

Specialtips för nästa tisdag – och förhoppningsvis flera kommande tisdagar är:

Spoken word-klubben startades hösten 2008 av artisterna Lennart Bång och Lukas Duczko samt Sascha Abdelnabi på SpokenWord Entertainment. Efter två mycket framgångsrika år på Underbara Bar i Stockholm med fullsatt lokal, högt publiktryck och en egen TV-serie på ZTV flyttade klubben hösten 2010 till Clarion Hotel på Södermalm och huserar numera i Upstairs Bar en tisdag i månaden hela hösten.

[tabs slidertype=”top tabs”] [tabcontainer] [tabtext]Härliga Sign…[/tabtext] [tabtext]Söder med klass…[/tabtext] [tabtext]Design med stil…[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab]

Njut av en ljuvlig lobby på härliga Clarion Hotel Sign. Det främsta designhotellet i Stockholm? Vill du ha ett hotell i Stockholm som ligger mitt i City? Då är detta ditt val!

Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign

[/tab]

[tab]

På Söder ligger Clarion Hotel Stockholm och solar sig på Söders kommande och förgågna glansdagar med minnen från framtidens ljuvliga stunder. Poesi blandas med konst, livfullhet med lekfullhet – och allt i sann Clarion-anda. Här trivs man! Clarion Hotel Stockholm har även en egen blogg, Check Out Clarion med spännande tips.

Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

[/tab]

[tab]

Mitt i stadens kärna och hjärta ligger Hotel nordic Light, kanske Stockholms främsta designhotell vid sidan av Clarion Hotel Sign?

nordic Light

nordic Light

[/tab] [/tabcontent] [/tabs]